Close

2016-08-18

Ezért kérünk regisztrációra

Oldalunkon arra kérünk, ha hasonló Jövőképben hisztek, regisztráljatok a lenti űrlapon. Ebben a rövid cikkben magyarázatot adunk, miért szeretnénk tőletek ezt.

kapcsolat-large

A Jövőkép terjesztése egy összetett folyamat. Akkor is támogatjátok az ügyet, ha a bal oldali Like boxban lájkoljátok hivatalos Facebook oldalunkat. És azzal is, ha az egyes oldalakon lévő Facebook Megosztás gombokra kattintotok.

Előbbi esetben Facebook közösségünkhöz csatlakoztok, utóbbi esetben megjelenik az adott, megosztott írásunk a Facebook idővonalatokon. Azonban…

Mire nem jó?

A Facebook megosztás árnyoldalai

A Facebook interakcióknak van néhány fogyatékosságuk, még ha gyakran hatékonyan hozzá is járulnak egy információ terjesztéséhez. Ez pedig az, hogy az ily módon szerzett támogató szándék végül könnyen elveszhet. Ha csak egy írásunkat lájkolod, akkor például nem is kerülünk semmilyen közelebbi kapcsolatba. Lájkoltál, aztán eltűntél a szemünk elől 🙂 Nem tudunk ezt követően semmivel megtalálni, pedig úgy gondoljuk, ha tetszik valamely írásunk, a későbbiekben is közölhetünk az érdeklődésedre számot tartó infókat.

A Facebook közösséghez csatlakozás buktatói

Ha a Facebook közösségünkhöz csatlakozol egy lájkkal, akkor annyival jobb a helyzet, hogy későbbi írásaink is elérnek. Azonban elég bizonytalanul, hiszen a napi hírfolyamodban egy-egy írásunk könnyedén megbújhat. Ha pedig ez történik, és így nem is reagálsz rá legalább egy lájkot, később még kevésbé, majd egyáltalán nem tűnik föl a faladon. Ráadásul! Ha lájkoltad is ugyan hivatalos Facebook oldalunkat, azzal pusztán a Facebook rendszerén keresztül csatlakoztál hozzánk. Ha ezt az oldalunkat valamely okból törli például a rendszer, számunkra mindörökre elveszel. Az ugyanis nem a Jövőkép, hanem a Facebook adatbázisa…

Mi a megoldás?

Ezért kérünk, hogy oszd meg írásainkat, lájkold Facebook közösségünket, ÉS regisztrálj nálunk email címeddel 🙂 Mert így bármilyen technikai vagy egyéb malőr esetén is kapcsolatban maradhatunk. Köszönjük.