Close

Mi a jövőkép.org?

Az oldal egy olyan társadalmi célú kezdeményezés, amellyel azokat szeretnénk megtalálni, akik érintettek egy élhető világ megteremtésében. A jövőkép.org egy eszme, a szeretetteli társadalomban élés ideája.

Az oldal célja

Az oldal azért jött létre, hogy egy közös kép mögött egyesítse a lehető legtöbbünket. A lenti regisztrálással jelezheted, hogy te is egy hasonló jövőt képzelsz el, mint amilyet ezen az oldalon vázoltunk. Téged is keresünk

Az oldal létrehozója:

Rozgonyi Zoltán (rozgonyizoltan.com)

Évek óta foglalkoztat, hogy mi az, ami visszatartja az embereket egy boldog világ építésétől. Ma úgy látom, hogy egyetlen lényeges ok húzódik meg a háttérben: nem látjuk boldog önmagunkat egy boldog jövőben. A lelki szemeinkkel. Mert ilyen képet nem ad nekünk a világ. Ezért most adok egyet, és arra kérlek, ha szimpatizálsz vele, regisztrálj. Ezzel jelezd, hogy neked van egy hasonló képed magadról és szeretteidről, amit együtt pontosíthatunk, megvalósíthatunk.

Fontos! Ez csupán egy eszménykép, egy idea, ami alkalmas arra, hogy egyetértsünk benne, és jövőnket ezzel affelé tereljük. A kép fontossága »