Mi a jövőkép.org?

 

Az oldal egy olyan társadalmi célú kezdeményezés, amellyel azokat szeretnénk megtalálni, akik érintettek egy élhető világ megteremtésében. A jövőkép.org egy eszme, a szeretetteli társadalomban élés ideája.

Az oldal célja

Téged is keresünk

Az oldal azért jött létre, hogy egy közös kép mögött egyesítse a lehető legtöbbünket. A lenti regisztrálással jelezheted, hogy te is egy hasonló jövőt képzelsz el, mint amilyet ezen az oldalon vázoltunk.

Az oldal létrehozói

Rozgonyi Zoltán / Bérczes Ádám

Évek óta foglalkoztat bennünket, hogy mi az, ami visszatartja az embereket egy boldog világ építésétől. Ma úgy látjuk, hogy egyetlen lényeges ok húzódik meg a háttérben: nem látjuk boldog önmagunkat egy boldog jövőben. A lelki szemeinkkel. Mert ilyen képet nem ad nekünk a világ. Ezért most mi adunk egyet, és arra kérünk, ha szimpatizálsz vele, regisztrálj. Ezzel jelezd, hogy neked van egy hasonló képed magadról és szeretteidről, amit együtt pontosíthatunk, megvalósíthatunk.

Fontos! Ez csupán egy eszménykép, egy idea, ami alkalmas arra, hogy egyetértsünk benne, és jövőnket ezzel affelé tereljük. A kép fontossága »

 

Regisztrálj jövőképzőnek :)

Arra kérünk, regisztrálj email címeddel, ha megszólítottak a fentebb leírtak, és részt vennél a közös jövőkép alakításában.

{captcha}


 

424

fő regisztrált e-mail címmel, jelezve egyetértését a jövőképpel.